Pangalusna 90db piezo alat keur nyieun sora ngahiung listrik 9.6mm * 5mm

Pondok Description:


  • Harga: US $ 0. 5- 1.0 / Piece
  • Sampel: sampel Free
  • Kalungguhan-waktos: 10-15days
  • Jenis: Unit
  • Min.Order kuantitas: 1000Piece/Pieces,support trial order
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Xiamen, Shenzhen, Ningbo, jsb
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C.Paypal
  • jéntré produk

    Tags produk

    Pangalusna 90db piezo alat keur nyieun sora ngahiung listrik 9.6mm * 5mm

    BANAN 1024

    spésifikasi
    Jelema nu ngomong alat keur nyieun sora ngahiung
    model S9650H
    Diameter 9,6 * 5.05MM
    Voltaseu 1.0v max 25 v
    impedansi nominal 16 sarta 42 Ohm
    Panghandapna Resonance Frékuénsi 2700 ± 300 Hz
    Kaluaran Sora tekenan Level (SPL) 85 ± 3db.
    Max Electircity 30mA
    Sertipikat 证书

    QQ 图片 20180721112328

    QQ 图片 20180721111707

    物流 介绍

    网站 产品 详情 页 公司 部分

     

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!