Rreth nesh

Xiamen Sound Buzzer Technology  is one of the leading manufacturers  of speakers in China.

Fabrika jonë ndodhet në Quanzhou City Fujian Kinë, kompania jonë e specializuar në të mesëm dhe të lartë të keq 6-57mm folësit ultra-hollë dhe 1 "-6" multimedia folësit dhe cilësisë Hight Midwoofer dhe tweeter, të cilat janë përdorur gjerësisht në elektronikë multimediale të konsumit (LCD, GPS, MP4, PDA TV Sound Box, etj), të komunikimit (Mobile Phone, Car Kit, radio dore marrëse dhënëse) dhe kështu me radhë.

Ne kemi shtabet profesionale, me cilësi të lartë R & D elitat dhe personelit të menaxhimit të prodhimit me aftësi të mirë të zhvillimit të produktit dhe teknologji të shkëlqyer të prodhimit. Kjo ndihmon për hartimin dhe zhvillimin e produkteve në bazë të nevojave të konsumatorëve të ndryshme për t'i bërë produktet natyrën më njerëzore.

Avantazhet Konkurruese fillore: 
përvojë R & D Departamentit 
OEM Capability 
Prodhimi Kapaciteti 
Besueshmëria 
Reputacioni 

Ne i bazuar në R & D dhe kërkesat e tregut, ne kemi zhvilluar shumë lloje të produkteve të reja për të përmbushur kërkesat e konsumatorëve të periudhave të ndryshme dhe tregje të ndryshme. Ne kemi ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme me shumicë më shumë se 180 markë, shitësit, dhe qendra tregtare elektronike në mbarë botën.

Profesionale, të shpejtë, dhe të mrekullueshme pas-shitjes shërbimi është misioni ynë. Kënaqësinë e Konsumatorëve është qëllimi ynë final. 

Kompania jonë ngrohtësisht e mirëpret çdo konsultohen dhe këshilla nga miqtë tanë të dashur. Ne shohim përpara për mbështetjen tuaj dhe cooperation.fast, dhe e mrekullueshme pas-shitjes shërbimi është misioni ynë. Kënaqësinë e Konsumatorëve është qëllimi ynë final.

 

about  us